In- en verkoop alle merken

GertVanKeulen2-164Financiering

Autobedrijf Gert van Keulen informeert u bij de aanschaf van een auto graag over de verschillende vormen van financiële dienstverlening en fiscaal aantrekkelijke mogelijkheden die er zijn.

Verzekering

Om goed verzekerd de weg op te gaan, kunt u bij Autobedrijf Gert van Keulen kiezen tussen de BOVAG
Autoverzekering Basis of de
BOVAG Autoverzekering Plus.

Nationale Auto Pas

De Nationale Auto Pas biedt u zekerheid over de kilometerstand van uw auto. Het is dan ook belangrijk dat u een auto koopt die wordt aangeboden met een Nationale Auto Pas, want alleen dan weet u zeker dat de auto een logisch verklaarbare kilometerstand heeft.

BOVAG Pechhulp Plus

De BOVAG Pechhulp kan afgesloten worden als aanvullende verzekering bij de BOVAG Autoverzekering Basis of de BOVAG Autoverzekering Plus. Het is een unieke pechhulpdienst, waarbij Autobedrijf Gert van Keulen u als BOVAG-autobedrijf komt helpen indien u te maken krijgt met pech onderweg.

Klantbeoordelingen

Wij horen graag wat u van Autobedrijf Gert van Keulen vindt. Daarom verzoeken wij u om uw bevindingen en ervaringen met ons te delen door op onze website uw beoordeling over ons bedrijf te geven.

We doen wat we zeggen!

In- en verkoop van alle merken
Autobedrijf Gert van Keulen is een gerenommeerd BOVAG-autobedrijf dat gegarandeerde kwaliteit, gemoedelijkheid en betrouwbaarheid bij elkaar brengt. We doen wat we zeggen en blinken uit in betaalbare auto’s van goede kwaliteit. Als universeel, merkonafhankelijk autobedrijf richten wij ons op de verkoop van alle automerken in verschillende prijsklassen. Wanneer de auto naar wens niet in onze showroom te vinden is, gaan we op uw verzoek op zoek naar de door u gewenste auto.

verkoop2015W

Top