Gert van Keulen

Gert van Keulen

Van jongs af aan is Gert van Keulen al verknocht aan auto’s. In zijn beginjaren binnen de autobranche was hij dertien jaar lang werknemer bij een autobedrijf, waar hij werkzaamheden verrichtte voor de werkplaats, de verkoopafdeling en de receptie. Nadien was hij eigenaar van een dealerbedrijf in Deventer en een universeel autobedrijf in Bathmen. De kennis die Gert in al die jaren heeft opgebouwd van alle automerken benut hij sinds 2003 om klanten optimaal van dienst te zijn met Autobedrijf Gert van Keulen.

Eelco Jansen

Eelco Jansen

Eelco Jansen is al sinds 2007 verantwoordelijk voor de werkplaats en aftersales van Autobedrijf Gert van Keulen. Met z’n 25 jaar ervaring in de autobranche is Eelco een echte alleskunner! Met name in elektronica en storingzoeken heeft hij z’n sporen verdiend.  Met recht een allround diagnose-specialist dus. Ook elektrische- en hybride voertuigen zijn bij Eelco en z’n team in goede handen. Zijn passie voor auto’s stopt niet bij de werkplaats. Waar nodig springt Eelco ook bij in de verkoop. Naast de auto’s is Eelco een fanatiek motorcrosser. In 2004 werd hij Nederlands kampioen bij het enduro rijden en tijdens het NK MX2 Cup wist hij diverse keren in de Top-5 te eindigen.

Alwin Modderman

Alwin Modderman

Alwin Modderman is al sinds het begin van zijn arbeidsleven actief binnen de autobranche en werkte jarenlang op zaterdagen in de werkplaats van Autobedrijf Gert van Keulen. Door een toename van het aantal klanten is Alwin begin 2012 volledig toegetreden tot het team van ons bedrijf, waardoor hij fulltime onze klanten optimaal van dienst kan zijn. En dit zowel vanuit de werkplaats en vanuit de showroom.

Stef Kleinherenbrink

Stef Kleinherenbrink

Met z’n 10 jaar ervaring en diploma’s voor APK en Hybridetechniek op zak is eerste monteur Stef Kleinherenbrink een welkome aanwinst voor het technisch team van Autobedrijf Gert van Keulen.
In z’n vrije tijd doet Stef aan voetbal en autorodeo! Hier komt natuurlijk de nodige techniek EN sportiviteit bij kijken. Iets wat hij ook terug laat komen in z’n werk. Stef is altijd goedgemutst en houdt van de afwisseling als allround monteur. Geen dag is hetzelfde en iedere klus is weer een uitdaging. Hij leert zo de klanten én hun auto’s kennen en voelt zich bij Autobedrijf Gert van Keulen als een vis in het water.

Top