Airco Service

Een goed werkende airconditioning verzekert u tijdens warme dagen niet alleen van een comfortabele autorit, maar zorgt er ook voor dat u als bestuurder fris en geconcentreerd achter het stuur zit. Een hoger brandstofverbruik, beslagen ramen, tranende ogen of veelvuldig niezen kunnen de eerste signalen zijn dat uw airconditioning niet meer naar behoren werkt.

Om de koelcapaciteit van uw airconditioning te behouden, raadt Autobedrijf Gert van Keulen u aan om het koudemiddel in het airco-systeem van uw auto eenmaal in de vier jaar bij te laten vullen. Niet alleen het comfort in uw auto, maar ook uw gezondheid is hierbij gebaat. Ook is het raadzaam om eens in de twee jaar de airconditioning van uw auto te laten reinigen en desinfecteren, doordat er bacteriën, schimmels en andere micro-organismen op de verdamper van het airco-systeem terecht zijn gekomen.

Met de apparatuur in onze modern ingerichte werkplaats zijn we bij Autobedrijf Gert van Keulen in staat om de airconditioning van uw auto snel en zorgvuldig te controleren, onderhouden en repareren.

airco-uitsnede

Top